Bestel snel op www.go4inkt.nl

CANON Pixma MP560 printer

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Canon PIXMA MP560 Inkjet All in one printerscanon_pixma_mp560

 

  • Geavanceerde All-in-One Wi-Fi-printer
  • ISO-snelheid van 9,2/6,0 ipm* zwart/wit en kleur ESAT
  • 9600 dpi, 1 pl; foto's van 10 x 15 cm in 39 seconden
  • TFT-scherm van 5,0 cm en Easy-Scroll Wheel
  • Automatisch dubbelzijdig printen, dubbele papierinvoer
  • Scanner met 2400 dpi
  • Fotoprints: PictBridge, geheugenkaarten of optionele Bluetooth

 

Inktpatronen nodig: Bestel de inkt voor uw MP560 via www.go4inkt.nl/home/eigen/affiliate

 

Draadloos printen, kopiëren en scannen
Printen, kopiëren en scannen met de uitmuntende kwaliteit van de PIXMA MP560, Canons geavanceerde All-in-One Wi-Fi-printer. Ideaal voor thuisgebruik. Dankzij de draadloze verbinding kunt u documenten en foto's rechtstreeks vanaf een computer printen zonder dat u daarvoor een kabel hoeft aan te sluiten. Canons systeem met vijf gescheiden inkten voorziet in inkttanks die afzonderlijk kunnen worden vervangen, waardoor zo weinig mogelijk inkt wordt verspild.

Realistische printsnelheden voor documenten
Canon ondersteunt de ISO-industriestandaard voor het meten van print- en kopieersnelheden. Hierdoor kunt u gemakkelijk de juiste PIXMA selecteren op basis van werkelijke printsnelheden voor documenten. De PIXMA MP560 biedt ISO ESAT-snelheden van 9,2 ipm* voor zwart/wit documenten en 6,0 ipm* voor kleur.

Uitstekende fotolabkwaliteit voor thuis
Canons FINE-printkop met inktdruppels van slechts 1 pl biedt een printresolutie van maar liefst 9600 x 2400 dpi. Foto's zijn uiterst gedetailleerd, zonder korrels en met vloeiende kleurgradaties. Een randloze foto van 10 x 15 cm wordt geprint in circa 39 seconden met de standaardinstellingen.** U kunt ook printen via Wi-Fi of Bluetooth (optioneel).

Intuïtieve bediening
Bedien de printer met het intuïtieve Easy-Scroll Wheel en bekijk foto's vooraf op het scherpe, heldere TFT-kleurenscherm van 5,0 cm. U kunt scannen naar en printen vanaf een USB-geheugenstick of geheugenkaarten. U kunt ook een compatibele camera aansluiten via PictBridge.

Automatisch dubbelzijdig printen en dubbele papierinvoer
Dankzij twee soorten papierinvoer kunt u verschillende soorten media (normaal papier en fotopapier) tegelijk plaatsen. Maak moeiteloos professionele, dubbelzijdige documenten met de functie voor automatisch dubbelzijdig printen, waarbij u bespaart op papier.

Intelligente functies en software
Easy-WebPrint EX is intuïtieve software om gemakkelijk informatie van het web te knippen, bewerken en printen, waarbij u meerdere knipsels op één pagina kunt plaatsen om papier te besparen. Auto Photo Fix II is geavanceerde software waarmee u allerlei veelvoorkomende problemen in foto's, bijvoorbeeld onderbelichting, kunt corrigeren. Met behulp van geavanceerde technologieën voor scèneanalyse en gezichtsdetectie worden problemen zoals rode ogen snel verholpen. De belichtingsniveaus van verschillende delen van een foto worden geoptimaliseerd voor het beste resultaat.

Scanner van hoge kwaliteit
Scan de kleinste details met de scanner van 2400 dpi. De software MP Navigator EX biedt functies voor OCR en PDF-bewerking, aangevuld met diverse opties voor beeldcorrectie. De automatische scanmodus herkent automatisch wat u scant (ongeacht of het een document of een foto is) en selecteert de juiste instellingen.